VOOR 16:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN   GRATIS VERZENDEN   VEILIG ACHTERAF BETALEN


SieraadHorloge.nl verstuurd met PostNL!

Alle pakketten van SieraadHorloge.nl worden gratis aan u verstuurd met PostNL. Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

  • Niet thuis :

Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

  • Pakket afhalen:

Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitmeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

  • Legitimatiebewijs :

U dient bij het ophalen vanuw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.


  • Belgie :

Pakketjes naar Belgie worden ook gratis bezorgd boven de €100,-. Onder dit bedrag bereken wij €5,- verzendkosten. De levering zal 1 dag langer in beslag nemen.


 

 

© 2013 - 2022 SieraadHorloge.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel